DUOT

DUOT són Albert Cirera als saxos i Ramon Prats a la bateria i actualment són un dels grups més rellevants de free jazz i música improvisada de la Península Ibèrica.

Des de 2007, quan a última hora van ser cridats a substituir l’actuació de Paal Nielsen-Love a la Fundació Miró de Barcelona, no han parat de moure’s, créixer i treballar. Amb una proposta valenta i transgressora, el grup continua buscant els límits del seu so convertint-se en un dels referents de la nova escena avantgarde.

Han publicat tres àlbums: “Duot” (2008), “Cactus” (2011) i “Live at Jamboree” (2015), tots ells editats per la discogràfica Repetidor. Han enregistrat “Food” (2017) amb el guitarrista Andy Moor i també formen part de “Liquid Trio”, juntament amb el pianista Agustí Fernández. Fruits d’aquesta col·laboració són “Marianne” (2016) i “Liquid Trio Plays Bernoulli” (2017).

DUOT s’ha mogut per Espanya, Bèlgica, Holanda, Portugal, Dinamarca, Suècia, Itàlia i Rússia. Han compartit escenari amb músics com Joe Morris, Tom Chant, Alessandra Patruco, Herman Müntzig, Joachim Badenhorst, Masa Kamaguchi, Hugo Antunes i Alan Wilkinson, entre d’altres.

L’any 2010 van participar al Showcase Jazz From Catalonia i el 2012 van ser premiats com a millor grup de l’any per l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya (AMJM).